Winkelwagen: Winkelwagen is leeg
Call us


Opening R Sport

Op zaterdag 23 oktober is het eindelijk zover: de opening van R Sport! Het idee om te starten met een eigen sportcentrum zat al even in mijn gedachten. Mensen aanzetten tot bewegen en hen begeleiden van A tot Z, is altijd al één van mijn doelstellingen geweest.

Toen ik afstudeerde en op de arbeidsmarkt terecht kwam, begon ik stilaan wat rond te kijken voor een geschikte locatie voor zo’n centrum. Zo kwam ik uit bij het voormalige KBC kantoor in Heestert. Eenmaal de formaliteiten afgerond waren, konden de verbouwingswerken starten. We begonnen eraan in maart 2021 en nu een 8-tal maand later is er van het oude kantoor nog weinig te herkennen. Helemaal uitgerust met allerlei sportmateriaal en – toestellen, ben ik klaar om jullie te ontvangen. Ik kijk er alvast naar uit om samen met jullie je doelstellingen na te streven!

Maar eerst vieren we de opening van R Sport. Hiervoor zijn jullie allen uitgenodigd op zaterdag 23 oktober tussen 14u en 20u voor een hapje en een drankje!

Tot dan!

Ruben Deprez

R Sport
Heestertplaats 1
8551 Zwevegem
ENKEL OP AFSPRAAK


edit afsluiten